Θα χαρούμε να σας ξεναγήσουμε στον άρτια εξοπλισμένο εκθεσιακό μας χώρο όπου παρουσιάζονται τα προϊόντα μας..

Στην έκθεση μας θα βρείτε κουζίνες με σύγχρονο design και με εξειδικευμένα υλικά που ευελπιστούμε να αρμόζουν στην αρεσκεία σας. Επίσεις,

θα βρείτε :

* Εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές :

Διαθέτουμε ηλεκτρικές συσκευές που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα & τον πρωτοποριακό σχεδιασμό τους. Μερικές από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε είναι: TEKA , FRANKE , MORRIS , KÜPPERSBUSCH.

* Νεροχύτες –Μπαταρίες -Αξεσουάρ –Κουζίνες :

Παρέχουμε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα νεροχυτών & σχεδίων που καλύπτουν όλα τα γούστα. (FRANKE - TEKA - BLANCO - KARAG)

Επίσης διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία μπαταριών & εξαρτημάτων νεροχύτη.

Ακόμα παρέχουμε μηχανισμούς για ντουλάπια & συρτάρια κουζινών αλλά & μηχανισμούς για ντουλάπες. Εργονομικές λύσεις που κάνουν τη καθημερινότητα πιο ευχάριστη. (HETTICH - KESSEBOMER - BLUM)

* Πόρτες –Κουφώματα

Η εταιρεία μας σας παρέχει μια μεγάλη ποικιλία εσωτερικών & εξωτερικών κουφωμάτων, τα προϊόντα της ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις σύγχρονες απαιτήσεις θερμομόνωσης, ηχομόνωσης, στεγανότητας, ηλιοπροστασίας & ασφάλειας των χώρων.

Θα βρείτε επίσης μια μεγάλη συλλογή από θωρακισμένες πόρτες υψηλής ασφάλειας και αισθητικής. Τα σχέδια γίνονται στο χρώμα της επιλογής σας. Η άριστη επαγγελματική συνέπεια και η άψογη τοποθέτηση της πόρτας είναι τα δύο πλεονεκτήματα που κάνουν την εταιρία μας να υπερέχει.

Τα προϊόντα μας καλύπτουν τις ανάγκες επιχειρηματιών που ασχολούνται με την κατασκευή ξυλουργικών εργασιών (μαραγκούς) μιας & διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία έτοιμων πορτών κουζίνας, ντουλάπας & πόμολων. Επίσης σύντομα θα διαθέτουμε επεξεργασία ηλεκτρονικής φρέζας.